Elektro - Jaka i slaba struja

Služba "elektro - jaka i slaba struja" ima četiri električara. Službom rukovodi inžinjer elektrotehnike.

Služba elektroinstalacije je podjeljena u četiri grupe:

  1. Elektroinstalacije
  2. Interfonija
  3. Videonadzor
  4. Telefonija

Pod elektroinstalacijama se podrazumjeva održavanje instalacije jake struje u stambenim objektima i garažama i to: instalacija od strujnih ormara u stubištu i svih pripadajućih dijelova tih ormara (isključujući brojilo), instalacija od ormara prema pojedinim potrošačima, stanski razdjelnici u stanovima, poslovnim prostorima i garažama, svi izlazi u stanovima, poslovnim prostorima i garažama, stubišna rasvjeta, gromobranska instalacija, instalacija grijača oluka i slično. Oprema koja se koristi prilikom izvođenja radova je proizvođača Osram, Philips, Elmark, Siemens, Schrack, Commel, GreenTech i drugi.

Pod interfonijom se podrazumjeva održavanje instalacije slabe struje, odnosno instalacije interfonske tastature pored ulaznih vrata, centrale, instalacije do stanova i govornih uređaja u stanovima kao i instalacije električnog zvona po spratovima ili u kompletnoj zgradi ukoliko ista nema interfonsku instalaciju. Oprema koja se koristi prilikom izvođenja radova je proizvođača Urmet, TCS, Comelit, Elvox, Videx, IMP, Audio, BPT, Tehtel i drugi.

Pod instalacijom videonadzora podrzaumjeva se održavanje slabe struje odnosno instalacije i ugradnje kamera (digitalnih i analognih), povezivanja istih sa DVR snimačem (4, 8 i 16 kanalnih), kompletiranje ormara za videonadzor (spajanje DVR-a, HDD, monitora, UPS, trafoa i ostalih dijelova), te povezivanje videonadzora na jednu od kablovskih televizija (HS, Telemach, Logosoft). Također vršimo i jednostavno postavljanje kamere i povezivanje iste sa jednim od kablovskih operatera (bez snimanja i ostalih uređaja). Videonadzor baziramo na EULE opremi.

Pod telefonijom podrazumjevamo održavanje telefonske instalacije od telefonskih ormarića u stubištu do izlaza u stanovima ili poslovnim prostorima.